Din kundvagn

Gå till kassan
Antal: 0
Totalt: 0 kr

Omtanke

Collinder är ett familjeföretag som från starten 1972 vuxit och utvecklas till att bli en trygg partner inom märkning, identifikation och säkerhet. Genom åren har vi testat och utvecklat vårt sortiment och tillhandahåller system, produkter och support med högsta möjliga värde för våra kunder.  Vårt ledord är omtanke. Vi utvecklas dagligen genom omtanke om våra kunder, anställda och partners.

Vårt erbjudande består av hållbara produkter med så lite miljöpåverkan som möjligt, expertkunskap och support. Lång erfarenhet i kombination med vår speciella uppfinningsglädje och omtanke om användaren är grunden i vårt erbjudande.


Affärsområden

Märkning

Undvik farliga, dyra och onödiga missförstånd genom korrekt märkning och rätt kvalitet för rätt miljö och enligt gällande lagar. Vi har ett brett sortiment, stor kunskap och snabba leveranser.

Identifikation

Allt från den enklaste etikett till avancerade system. Vi ger mervärde genom konsultation, installation och support. 

Säkerhet

Vi hjälper dig identifiera farliga områden och situationer och skräddarsyr lösningar för att minimera riskerna. Allt från mindre säkerhetsdetaljer till skydd av hela anläggningar.

 

 


 

 

Rätt märkning ökar effektiviteten och säkerheten

Rätt märkning är viktig för personalens och andra människors säkerhet. Tydliga varsel- och varningsskyltar, dekaler och etiketter informerar personal och besökare om vad som gäller, vad man bör göra och vad man inte får göra. Vid brand och andra allvarliga incidenter när lokalerna måste utrymmas snabbt och effektivt är rätt märkning av högsta vikt.

Rätt märkning spar pengar

Information är också en fråga om ekonomi. Tydlig och tålig märkning som är anpassad för platsen den sitter på och den omgivande miljön underlättar produktion, drift och underhåll, spar pengar och kan rädda stora värden vid en olycka.

Full kontroll och färre olyckor vid underhåll och reparationer

Våra produkter för processbrytning – Lockout & Tagout – har gjort succé! De är lösningen på ökade behov av att säkert kunna bryta och låsa strömbrytare och ventiler samt att informera vad som gäller vid underhåll och reparationer.

Kategorier

Arbetsområden

Din kundvagn

0 kr

Inga produkter i varukorgen

Du måste beställa för minst 0 kr innan du kan gå till kassan